KlimClinic Aart Vierhouten

OP ZOEK NAAR HET JUISTE KLIMRITME?

OF BONKT JE HART JUIST IN JE KEEL ALS JE AAN DE AFDALING DENKT?

Boek dan de Klim-en daalclinic met Aart Vierhouten.

Ontdek hoe je omhoog gaat met het juiste klimritme en sneller boven komt dan je gewend bent. De juiste verhouding tussen ademhalen, versnellingskeuze en krachtenverdeling zijn de ingrediënten die bepalen hoé je bovenkomt!

‘Iedere klim wordt beloond met een afdaling’, aldus Aart! Niet iedereen ervaart dat zo. Behoor jij tot de categorie remblokjes verslinders? Aart laat je ervaren dat met de juiste techniek ook jij lachend en met vertrouwen beneden komt.

Aart Vierhouten stond zelf tien keer aan de start van grote ronden als Tour, Vuelta en Giro. Als sprinter moest hij de bergen overwinnen. De winst voor Aart lag met name in de afdalingen. ‘Klimmen doe je met je hoofd’, is zijn motto.

KLIMCLINIC ZUID LIMBURG

VOOR ERVAREN WIELRENNERS

Deze KlimClinic is gericht op de ervaren fietsers. Dat betekent niet dat je altijd met hoge snelheden moet kunnen rijden of veel ervaring hebt in het (hoog)gebergte. Met ervaren fietsers bedoelen we renners die weten waar hun beperkingen liggen en daaraan graag willen werken.

Door onze jarenlange ervaring met de uitvoering van wielerclinics, zien we dat menig renner (m/v) met een paar persoonlijke aanwijzingen geholpen is om effectiever te klimmen maar ook vertrouwder en sneller af te dalen.
Zo sta je natuurlijk lachend aan de start.

Zuid Limburg biedt uitdagende beklimmingen en langere afdalingen, afgewisseld met geweldige vergezichten. De route slingert over holle wegen waarbij we goede stuurtechniek ruimschoots kunnen laten ervaren. Op de Cauberg, max. 12% is de individuele klimtijdrit.

Zaterdag 29 juni 2019
Rijk van Margraten - Cadier en Keer

info & Inschrijven

KLIMCLINIC POSBANK

VOOR ELK SPORTIEF NIVEAU

De Posbank behoort tot Nationaal Park Veluwezoom. Ruim 5.100 hectare bos, heide, zandverstuivingen en statige landgoederen ten oosten van Arnhem. Een prachtige omgeving en een populair trainingsgebied voor de profs. Met beklimmingen zoals de Posbank, Emma Piramide en Zijpenberg met stijgingspercentages van max 10%.

Zaterdag 28 september 2019
Posbank – Restaurant Houtplaats te Rheden

info & Inschrijven

INBEGREPEN BIJ KLIMCLINICS

  • KlimClinics worden verzorgd door MIR Sportmarketing
  • Professionele begeleiding Aart Vierhouten
  • Presentatie Aart Vierhouten ‘Klimmen doe je met je hoofd’
  • Koffie/ thee en lunchbroodjes bij ontvangst
  • Drankje en hapjes na afloop
  • Extra instructeurs
  • Volgauto/ EHBO op de route
  • Individuele klimtijdrit voor liefhebbers
  • Min. 15 personen