Routes

Voor de 17e KlimClassic zal ons parcoursteam twee nieuwe routes van 110 en 175 km uitzetten vanuit Maastricht die vol zitten met leuke en pittige beklimmingen. Naast een aantrekkelijke route willen we je ontzorgen zodat je optimaal kunt genieten. Traditiegetrouw zijn er ook dit jaar op een aantal beklimmingen klimtijd metingen.

Op verzoek van doorkomstgemeenten kan het noodzakelijk zijn dat het parcours nog wordt aangepast. Uiterlijk twee weken voorafgaand aan de KlimClassic plaatsen we hier de definitieve routes. De GPX-bestanden ontvang je als deelnemer voorafgaand aan de KlimClassic per e-mail. 


Strava Challenge

Ga de competitie aan tegen je vrienden!

Als deelnemer van de KlimClassic is het mogelijk deel te nemen aan de speciale Strava - We Are Cycling Challenge. Een nieuw competitief element, waarbij je op basis van Strava  tegen mede fietsers kunt strijden op een speciaal segment binnen het parcours! 

Wie is er sneller, jij of een van je fietsvrienden? Ga de uitdaging aan en kroon jezelf tot winnaar van de Strava - We Are Cycling Challenge. 

Daag jezelf en je vrienden uit. Op het parcours zullen we op een uniek stuk in het parcours een segment creëren, waardoor er een klassement ontstaat. Word jij de snelste man of vrouw, dan krijg je na afloop een tof We Are Cycling winnaarspakket toegestuurd!

Waar de segmenten zich per tocht precies bevinden houden we nog even geheim. Wil je in het Strava segment klassement komen? Vergeet dan niet te fietsen met Strava, je activiteit op openbaar te zetten en lid te worden van onze Strava club!

Strava
Strava is wereldwijd één van de meest gebruikte mobiele apps voor het bijhouden van sportprestaties via GPS. De app is makkelijk in gebruik en te koppelen met vrijwel alle sporthorloges en fietscomputers. Strava is gratis en gemakkelijk te downloaden via de AppStore of Google Play Store. 

'If it ain't on Strava, it didn't happen!'

KlimClassic verplaatst naar 26 mei 2022

Door de aanhoudende onzekerheid rondom COVID-19 hebben we besloten de KlimClassic te verplaatsen naar donderdag 26 mei 2022. De in 2020 aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 17e editie in 2022.

Lees meer