Eerste twee We Are Cycling events vinden geen doorgang

images

Gezien de laatste ontwikkelingen en huidige situatie rondom COVID-19 (coronavirus) heeft Golazo Sports vandaag, vrijdag 20 maart, besloten om al haar loop-, wandel- en fietsevenementen die gepland stonden van 20 april tot 1 juni niet door te laten gaan. Per evenement zal worden bekeken of deze verplaatst kan worden naar een datum later dit jaar. Eerder al maakte de organisatie bekend de sportevenementen die gepland stonden tot en met 19 april uit te stellen.

"We betreuren dat we deze besluiten hebben moeten nemen, maar ze zijn onvermijdelijk. De wereld bevindt zich in een onzekere situatie die niet te overzien is. De enorme impact van COVID-19 (coronavirus) raakt iedereen, zo ook de evenementenbranche. Vanzelfsprekend staat de gezondheid van onze deelnemers, vrijwilligers, toeschouwers en andere betrokkenen bij ons op de eerste plaats. Het is daarom aan ons om onze verantwoordelijkheid te nemen en ervoor te zorgen dat het virus zich niet verder kan verspreiden. Ook als dit betekent dat een groot gedeelte van onze evenementen niet op de oorspronkelijk geplande datum kan plaatsvinden.

Als organisator van sportevenementen, die gelooft dat dagelijkse lichaamsbeweging cruciaal is in een zoektocht naar een gezondere wereld, willen we daarom een ieder oproepen om op een verantwoorde manier toch in beweging te blijven”, aldus Mario Kadiks, CEO van Golazo Sports Nederland.

Het betreft de volgende fietsevenementen:

  • Classico Boretti (zaterdag 16 mei)
  • KlimClassic (donderdag 21 mei)