Inschrijving KlimClassic 2020 geopend

images
Hemelvaartsdag staat in 2020 voor duizenden toerfietsers weer in het teken van klimmen. Traditiegetrouw vindt vanuit Maastricht de KlimClassic plaats. De inschrijving voor de 17e (!) editie is vanaf vandaag geopend.
De KlimClassic is voor de geoefende toerfietser een van de hoogtepunten van het jaar. Vanaf het NH Hotel in Maastricht worden er twee verschillende routes van 110 en 170 km uitgezet. Door de vele beklimmingen is de KlimClassic een pittige uitdaging voor Nederlandse begrippen. Voor de editie van 2020 zijn een beperkt aantal van 4.000 startbewijzen beschikbaar.  
Voor veel deelnemers is de KlimClassic een uitstekende voorbereiding voor de Alpe d’Huzes, Grandfondo Mont Ventoux of de Marmotte Granfondo Alpes. De KlimClassic is onderdeel van We Are Cycling. Elk jaar organiseert We Are Cycling meer dan 50 fietsevents in België, Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau.  
Vip Arrangement in KlimClassic Hotel 
Geniet samen met collega's of relaties van een compleet verzorgd overnachtingsarrangement tot maximaal 20 personen in het officiële KlimClassic hotel, het NH Hotel Maastricht. Inclusief een welkomstborrel, diner, overnachting, ontbijt en startbewijs ga je op 21 mei 2020 geheel verzorgd van start.
  
We Are Cycling Series 
De KlimClassic maakt uit van We Are Cycling. Elk jaar organiseert We Are Cycling meer dan vijftig fietsevenementen in België, Nederland, Groot-Brittanië, Frankrijk, Italië en Oostenrijk voor gepassioneerde fietsers van elk niveau. In Nederland zijn onder andere de Gerrie Knetemann Classic, Ronde van Nijmegen en de Classico Boretti onderdeel van de We Are Cycling kalender. 
 
Inschrijven  
Inschrijven kan vanaf vandaag via www.klimclassic.nl. De eerste 1000 deelnemers kunnen zich inschrijven voor het vroegboektarief. Het evenemententerrein zal op donderdag 21 mei 2020 vanaf 07.00 uur geopend zijn. Om 08.00 uur kunnen de eerste deelnemers van start gaan.