Event info

PROGRAMMA WOENSDAG

Tijd Activiteit
16.30 - 20.00 uur Afhalen startbewijzen
21.00 - 22.00 uur KlimClassic Wielercafé in NH Hotel

 

PROGRAMMA DONDERDAG

Tijd Activiteit
7.00 - 9.30 uur Afhalen startbewijzen
8.00 - 9.00 uur Startmogelijkheid 175 km
8.00 - 9.30 uur Startmogelijkheid 110 km

Onder voorbehoud van wijzigingen.

STARTBESCHEIDEN

De startbescheiden kun je ophalen op de dag van het evenement. In de week voorafgaan aan het evenement ontvang je een mail met meer informatie.

VERZORGING ONDERWEG

We zorgen ervoor dat je optimaal kunt genieten tijdens de tocht. Op de verschillende routes vind je elke 40 / 50 km een verzorgingspost, waar je even rustig bij kunt komen en bij kunt tanken. Hier kun je je energieniveau een boost geven met de sportdrank, -voeding en fruit.


BEREIKBAARHEID

De KlimClassic start en finisht bij het NH Hotel in Maastricht. Overnacht in het NH Hotel of zorg dat je bijtijds van huis vertrekt zodat je op tijd kunt starten. 

Route
A2 – afrit 55, volgt u de borden MECC, Het MECC is gelegen naast het NH Hotel Maastricht.

Parkeren Start- Finish (P4, P5 & P6)
Voor KlimClassic deelnemers geld een gereduceerd dagtarief (€7,-) per auto op de MECC parkeerterreinen P4, P5 en P6. Volg de borden MECC, verkeersregelaars begeleiden uw naar de parkeerterreinen.

P5 is slechts 205 cm hoog en is dus niet geschikt voor hoge voertuigen. P4 en P6 zijn wel geschikt voor hoge voertuigen.

Let op: er kan alleen met met pin betaald worden! 

We raden aan van de beschikbare parkeerplaatsen gebruik te maken. Gebruik niet een grasveld of groenstrook. U riskeert hiermee een hoge boete. Voor parkeren langs de weg geld het normaal geldende tarief van €1,50 per uur.

Met de trein
Station Maastricht-Randwyck ligt op 250 meter van start – finish

START & FINISH LOCATIE


LIMITED EDITION WIELERSHIRT

Bij jouw deelname aan de KlimClassic kun je een Limited Edition wielershirt bestellen. Dit performance wielershirt van AGU voert transpiratie snel af, heeft een lange rits en lycra mouwen voor een perfect pasvorm. 

Let op: de kleding is zorgvuldig samengesteld. De getailleerde pasvorm is dan ook gebaseerd op sporters en dient strak om het lijf te worden gedragen. Mocht je jouw bovenkleding graag wat ruimer dragen, dan adviseren we je een maat groter te bestellen dan je doorgaans hebt. Ruilen van maten ter plaatse is helaas niet mogelijk. Je kunt de maattabellen hier vinden.

KlimClassic verplaatst naar 26 mei 2022

Door de aanhoudende onzekerheid rondom COVID-19 hebben we besloten de KlimClassic te verplaatsen naar donderdag 26 mei 2022. De in 2020 aangeschafte startbewijzen blijven geldig voor de 17e editie in 2022.

Lees meer